Måndag 16/6 kl 09:12

Idag i paradiset är det varmt och soligt.
Vi ska åka till stranden och bada, hela familjen. Mannen börjar jobba först i eftermiddag. Förra ggn som mannen var med lyckades han förstöra parasollet, han är sån....allt han rör går sönder.
Han skulle alltså trycka ner parasollet i sanden och tyckte han kunde drämma till med en sten, det kan man förvisso, men man behöver inte ta i för kung och fosterland som om det gällde att spetsa självaste djävulen själv.
pang, och parasollet sprätte till och låsningen sprack och for till värders, och kvar satt jag och bebisen under parasollet som nu sjunkit till en dvärgs storlek.
Det enda nyttan med ett sånt parasoll är väl att ingen ser när jag ammar.
Ja man ser inte mkt alls, ett par ben som sticker ut under parasollkanten.......Den som "sitter" under ser ju inte heller särskilt mkt.
Och att ta sig under parasollet kräver ju också en viss gymnastik vana......

Idag kommer en av mina absolut favorit vänner från reseledar tiden.
Han är närmare hundra år ( lätt överdrivet naturligtvis, men han gör snart guiness med sin ålder som reseledare) och jobbar från och till som reseledare, och rätt som det är dyker han upp som gubben i lådan och hälsar på. Han är alltid på vift och alltid lika välkommet inslag i en värld av blöjor...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0