Bananer, här var det fina bananer....

Ja min bantning är inte lätt och inte går det något vidare heller.
Dock har jag gått ner......hur nu det har gått till...?

Trodde jag hittat det optimaliska bantar godiset...
Torkad banan!
Och det var gott, en näve räckte för att stilla godisbegäret. Vad händer då???
Läser innehållsförteckningen och då är det inte bara en torr bananjävel man trycker i sig, oh nä bevars!
Den har de kryddat med kokosolja, socker OCH honung...och bäst av allt: Arom.
Tror jag det!
Utan arom smakar det väl fan inte banan längre med alla de tillsatserna.  
Hur svårt kan det vara att bara helt enkelt skiva upp bananjäkeln torka den i solen och stuva ner den i påsen?????
Kokosolja???
För att den inte ska bränna sig i solen? Eller för att få just den där gyllene färgen?
Socker?
För annars är banan......osöt? Banan???!!!
Honung?
För att göra en söt banan sötare än socker?
Arom......?
Ja, som sagt det finner sig rätt naturligt efter all denna socker topp att en kokosoljeinsmord bananskiva med socker och honung smakar allt annat än just banan. Så därför tillsätter man just: Bananarom................


Kommentarer
Jennie

Jag trodde bara de hade bananarom på kondomer ;0)

2008-10-17 @ 10:53:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0