Jag, Han och ett 1/2 barn.

Storebror sover hos mormor inatt.
Jag och mannen ska försöka oss på en "utekväll" med lillgrabben. Tänkte gå och äta middag, att gå ut och dansa är kanske att driva det hela lite väl långt....
Kommer man in på klubbar med barnvagn?
Det är ju åldersgräns så jag antar att det är kört....

Ja vi får väl se hur det går, Storebror var ju Thepainintheas himself. Gick man ens i närheten av något man skulle gilla så vaknade han och spände ögonen i en och storvråla.
HM var länge ett mindrabbat område. Likaså cafe och restauranger. Hemma var heller inte populärt men var fan skulle man ta vägen.....?
Vi får se hur det går, den här lille äter ju ihjäl sig så i värsta fall får man väl ta fram en barnstol och beställa in en oxstek till grabben.
 


Kommentarer
Tina

Klubb? Med barnvagn? Nja, inte i Sverige, va? Men, du, det är en bra idé. Kanske ska starta en nattklubb för småbarnsföräldrar med barnpassning och allt! Fast inte på nattklubbstider. Mer dag/kväll.

2009-01-03 @ 22:08:44
URL: http://www.metrobloggen.se/greklandsbloggen


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0