A fairytale.

And then he was gone...
Som om han aldrig varit här.

Mina fjuttiga timmar med mannen är över. Hjärtat blöder och ögonen svider av alla tårar. Om jag aldrig varit kär innan så är jag det nu, har nog aldrig älskat så mycket.
Puh...
Vi gjorde inga trista alldagliga saker utan bara levde som på lyxsemester ( man är ju inte lyxhustru för inget...), och det resulterar ju i att jag nu sitter med en seg jävla data som bara förstår grekiska, vägrar installera adobe och har slukat alla mina fina foton från min semester i Stockholm.
Samt en Crosstrainer som har stannat på Level 8 och är så jävla tung att man måste ha fotbollsvader för att få tramporna att överhuvudtaget röra sig.
Så nu när det manliga sällskapet lämnat mig får jag alltså likt förbannat leta hjälp för såna saker, men var?
Inte nog med att bekantskapskretsen är minimalisk, jag saknar förmågor i den också!
Ingen frisör!
Ingen datahacker.
Ingen handyman....

Själv är bäste dräng.
Jag kan fixa det själv.
Jag har telefonkatalogen!


Kommentarer
Camilla

älskade vän.... vad skulle han hem för en helg för? Jag hoppas att det var värt det, trots tårar... Men nu kan du nästan ha nerräkning, snart är det Alcatraz ön igen. Fast jag tror du kommer ha det ganska bra där, dopp i grytan och allt. Sen kommer ju kanske lilla jag med min "diskreta" tysta familj... Vi rings en kväll. tänker ännu på grillkvällen hos Åsa. Det var kanske tur att vi inte hade en till dunk vin.... ha ha ha... KRAMAR

2009-07-09 @ 14:53:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0