Man kan väl inte bara lägga sig ner och dö?

När man har två barn?
När jag la mig ner i rännstenen och regnet piskade mitt förvridna ansikte undrade jag vem som skulle göra O¨boy till grabbarna.
Nej man kan inte ens svimma för en timma, det finna jobb att göra, saker att ta hand om.
Någon måste ju ringa försäkringen om väskan som försvann, släcka elden som satte fart i träspateln som låg på en platta som inte stängts av, den jävla spisen som hela dagen gått på fel plattor....
Nej man kan inte sitta ens för en sekund. Mat ska lagas på en spis som kokar och sjuder under varma skyddsplattor ( alla har inte ny spis utan plattor...). Mjölk ska inhandlas, för andra gången, eftersom två personer glömt att ta hem den, när man sätter foten på hallmattan har man åter igen en påse fylld för hundra kronor ( de sista cashen eftersom kortet är spärrat ) men ingen mjölk.
Att förlora två " handväskor" på en dag är inget emot att förlora två hjärnor i samma familj.
Kan barnen bli våra förmyndare?


Kommentarer
Tina

Nej, Anna, man kan inte bara lägga sig ner och dö. Hur jobbigt livet än är. Speciellt om man har barn. Men om man känner att man vill lägga sig ner och dö är det dags att börja ta hand om sig själv. Sova ordentligt, äta nyttig mat och motionera lite. Och stressa mindre. Om det inte går att göra det måste man tänka över sin livssituation och kanske göra en del förändringar. Ta hand om dig!

2011-01-11 @ 07:11:14
URL: http://greklandochjag.blogspot.com/
Lyxhustrun

Tack Tina.

Kanske låter inte Grekland som ett omöjligt land att bo i....

2011-01-12 @ 21:02:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0