Jag ska klaga hos Kommunen eller hos någon viktig hög person högt upp!!

Försöker måla naglarna, då sätter bygggubbarna igång med en sån skräll att flaskan ramlar ner och rinner ut på golvet. Huset skakar sådant att jag hackar på färgen på naglarna, inget i huset är still, allt rör sig.
Jag har fått nog!
Jag har fått nog av allt byggdamm inne i huset, skakningarna som får tavlorna att hamna på sniskan och guldfiskarna att simma in i rutan (om jag haft guldfiskar...) OCH det förbannade OLJUDET!!!!!!!
Och det här är bara början, de ska slå ner 300 pålar också, och spränga!
Borde inte vara lagligt att få bygga i tätbebott område, det fanns en plätt kvar i hela jävla Linköping, en ynka parkering som bara måste göras om till ett gigantiskt stålbygge som skymmer solen och får oss att dö minst 10år tidigare av allt damm och skak.
Om nu Handelsbanken har så jävla gott om pengar att de kan bygga ett skryttbygge kan de gott låta oss bo på ett hotell de månader de tar att bygga skiten. (Och så kan de ta och låta oss lösa farsans lån (gubben är död alltså...) utan att de ska ha räntan för 5år.)
Fy fan!
Men det är väl så det gör så de har råd med nybygget.....
Kan de spränga kan väl jag?

Hon hjälper och stjälper

Svärmor, städar, tvättar toaletten, stryker, lagar mat och diskar! Samtidigt så får hon klorinfläckar på kläder hon lånat av mig, skvätter ner hela köksmattan med oljig tomatsås som inte går bort, och slår sönder de dyra vinglasen på löpande band! Kanske läge att säga tack men nej tack till "hjälpen". Nästa gång jag är i hennes hus ska jag köra payback time. Eller förresten det gör ungarna så bra, ska bara skvätta lite klorin i garderoben :)

Hur man blir fet ( eller hur man håller sig borta från kolhydrater)

Man blir inte fet av vin, vin innehåller minimalt med kolhydrater, det är det man äter till vinet man blir fet av. För kroppen har fullt upp att ta hand om alkoholen och skiter i all mat/fett man häver i sig så det lagras som goa kärlekshantag eller bilringar beroende på kroppstyp. Då tänker jag smart... Jag skiter imaten och dricker vinet, garanterat säkert i viktnedgång sammanhang. Sure! Nån jävel har inte bara hällt kräkmedel i flaskan ( så man spyr upp eft x ant glas/flaskor) nån rackare har även petat ner tilltuggsug. Chips, salt, allt du blir fet av och ett sug som får dig att rensa kylskåpet på div råvaror. Nu har jag inte bara blivit full nu är jag fet också.... Imorgon är jag nykter men fortfarande fet.....

Sover som en stock.

-har ni sovit gott, undra morfar.
-ja, men inte mormor hon har fisit hela natten..

Lillebror har svar på tal.

- lillebror, ta på din pyjamas!
- men jag vill inte sova i pyjamas. Mamma ibland sover jag med pyjamas ibland med snoppen.
-ok....
-pappa sover alltid med snoppen, har pappa ingen pyjamas?

Hårlyx med Kerastase

http://glamourmamman.blogg.se/2012/april/tavla-om-ett-lyxigt-harvardskit-fran-kerastas.html?_tmp=4f288061e45c61e37947005da4b2b6cbe994c696

Gå in och tävla!
Hjälp mig vinna!!!!!
HA HA HAHA...............................

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0