NU NI!!!!

Här hoppar man vilt över en dag för att komma med stora nyheter dagen efter!
Ingen nyhet är bra nyhet, alltså är det, vad svammlar jag om, back to the point!

TISDAGEN då det faktiskt hände saker...igår alltså.
Hör och häpna:

Måndag kväll smiter jag ut när ungarna har somnat för att slänga soporna, även om det inte är styckade människodelar jag smyger ut i natten för att slänga utan bara vanliga sopor så måste man ju göra det någongång....
Påväg tillbaka ser jag Saxgrannens fru, jag vill inte hälsa utan fortsätter framåt och efter ett par steg hör jag någon säga:
- Jasso Anjo...
DET är Saxmannen, först känner jag inte igen honom med glasögon och utan kepsen, trodde det där håret var sådant som satt fast i kepsen, ni vet såna där Skänningemarken kepsar...hm..
Men det är han och han hälsar, med ett illmarig smile i trynet, Jasso på dig du säger jag medans frun muttrar något om att han inte ska prata med mig eller något liknande..ja ja...

Tisdag när vi kommer hem från stranden ramlar ögonen ur skallen på samtliga i bilen, det blir svårt att hitta en parkeringsplats med tomma ögonhålor men det går.
Anledningen till detta ögonfall...
Saxmannen har fått upp en Parkerings Handikappskylt.....
Var är rullstolen är det första jag tänker...män som kör mercedes och hämtar turister i hamnen brukar inte sitta i rullstol, Vems är benen han går på? Kan han gå? Har jag bara sett i syne de tre sista åren?
Allvarligt!
Handikappskylt???
Och inte nog med det han har fått sin infart gulmålad=parkering förbjuden.
1-0 till den handikappade mannen....

Saken är bara den att han har fått allt detta till utfarten av sin egen tomt, alltså en utfart där man ändå inte får parkera om man kan reglerna.
Bakom skylten där jag brukade stå får man således fortfarande stå.....så allt detta för nada!
Jävla handikappade gris!
Ta du din jävla skylt och kör upp den i arselet så kommer du fan inte kunna gå i fortsättningen.
Då kommer du behöva all handikapp hjälp du kan få!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0