ANEK, en hitler inrattning.

Alltsa, det ar hur trevligt som helst med semester, det ar frakten som suger.
Typ att behova aka bat i 9 timmar (21.00-06.00) till Kreta bara for man ska ha motorcykeln med sig.
Forvantningarna var dock hoga, ny bat lanserad endast 14 dagar innan var resa. Da kan den val fan inte lukta skunk och innehalla lika mycket A-folk som getter och far???
Super fin bat, var dock sa javla mycket folk att vi fick sitta i reception, vilket var helt ok da stolarna nastan var ergonomiskt anpassade, lyxigt. Sen att man inte kunde kopa upp sig till "flygplanstolar" och att resan varit 20% billigare om vi bokat returen direkt ( sant maste man alltid ta reda pa sjalv, forvanta dig inte att saljaren ska upplysa dig om nagonting, NAGONTING!!!!!!) var sana sma slag i sammanhanget att vi skrattade mest ( kan varit all ouzo vi hallde i oss forstars...).
Vissade sig dock efter nagra timmar att personalen fatt ovning i nagot som kan liknas med hitlerskola, det rot fram order om att man verkligen inte fick sitta och sacka i receptionen, en man blev bryskt bortplockad ( och slangd over bord???).
Nar man varit vaken sen 06.00 ar det rent naturligt att kroppen borjar svikta efter midnatt ( och med en halvliter ouzo innanfor kragen inte bara sviktar den, da tycker man att hela baten lutar...).
Vi tog oss dock en fuling och styvade in oss i flygplansavdelningen, men dar rade det verkligen flygplansstammning och temperaturen lag pa nollan, inte mycket lattare att sova dar alltsa....
Skit samma, nar vi kom fram hade vart hotell vanligheten att lata oss fa tillgang till hotellet direkt sadar stupade vi i sang!!!
Nu hemresan........
(resten tar vi en annan gang, semester och sant som hant kraver mer respekt en ett ihophafsat skrap inlagg..)
Vi anlande 2timmar innan avgang da vi var sa javla rastlosa av att vi skulle hem att vi likagarna kunde sitta pa baten som pa nagot cafe och glo pa klockan.
Super! Forst in och allt ledigt, valj o vraka!
Men nej, inte receptionen, dar blev vi bryskt bortforsta och in i lobbyn. Ja ja, det fanns gott om plats sa vi slog oss ner vid tvn......DA???!!! Vad fan tankte vi pa da?
Jag sag soffan framfor mig och hur vi skulle lagga oss dar och sova lite senare, tankte inte pa att grekerna alskar svartvit skitfilm och bouzoukiprogram som spelar grekmusik tills det slar lock for oronen, och sa blev det saklart.
i borjan frid o frojd, sen kommer fam Kreta och brakte fram att de ville se nyheter pa NET, darefter foljdes den ena skitfilmen efter den andra for att kulimera i bouzoukimusik pa hogsta niva.
Svimmade vid nagot tillfalle av, men vacktes da bryskt upp av byte av kanal och yttligare hojning av volymen ( notera att vid detta tiifalle hade det flesta manniskor forsokt somna in, eller svimmat av).
Vid ett tillfalle kom personalen fram och skakde liv i mig da jag satt upp vaskan och lutade mig mot den.
Sova?
Jovisst om du sitter rakt upp och inte tar av dig skorna, har fotterna pa golvet och inte lutar dig at nagot hall. Bast ar om du kan sova med oppna ogon.....
Inte nog med att hitler personalen pekar och buffar pa dig ( samt chock hojer volymen for att vaka folk) man har aven en securitas vakt traskandes runt som slanger ner upplagda fotter och skriker om raka ryggar etc.
Hem resan avseglandes utan alkohol men jag rekommenderar starkt att man antingen ar skyhog av diverse pulver eller har med sig en plunta lika stor som en simmbassang, for ska man klara sig med forstandet i behall med en 9 timmars resa med ANEK baten sa hjalper bara ovannamnda eller ett uppkop av en cabin lika dyr som en hemresa till Sverige. Valet ar inte sa svart.......

Semestern var dock underbar, men aldrig helt utan konstigheter....
To be continued........................................


Kommentarer
"Ulla".... ;-)

Låter ju som en svensk charterresa! :-)

2008-11-18 @ 10:46:02
Lotta

Låter inte sunt med denna resa

2008-11-23 @ 10:32:11
Lotta

Låter inte sunt med denna resa

2008-11-23 @ 10:33:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0