Semester

Lite mer än en vecka kvar, nedräkningen har börjat, men egentligen vill jag ju njuta av sommar Sverige... Men hur njuter man i frysande vind och 15 grader varmt?
Vart tog mina barndoms sommrar vägen?
Sol varje dag och saft och bullar. Vid regn åkte vi in till centrum och handlade godis. Hade med andra ord kommit ihåg om det var regn ofta. Men det var det inte!
Mina barn kommer minnas Santorini sommaren, bad och sol.
För vem fan vill minnas regnet och kylan och de obefintliga ljuma nätterna... Såna går det ju 998 st på 1000 i Sverige....Kommentarer
Lotta

Men min lilla älskling, jag minns mina sommrar på västkusten hos mormor och morfar sol varje dag och varmt, det är det man kommer ihåg sina barndomssommrar. Inte så negativ, det finns sol om man vill se det. Många barn har det sämre.

2013-07-05 @ 18:30:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0