I familjen lagom

2 barn
Volvo
Hus
Två likadana lampor i vardagsrums fönstret!
Sveriges mall för kärnfamiljen.
I vårt hus styrs vi av plånboken, jag skiter i att barnen inte har varsitt rum, vi har ingen bil, och vi har fler myslampor än vi behöver!
Ändå så håller vi oss inom ramen, det är krångligt med 3 barn, då får bara vi plats i en bil, Jiajia kan inte hämtas eller följa med på tur ( om vi råkar låna en bil... ) det blir trångt i hemmet ( om vi inte införskaffar köksoffa med sovdel) och och och tusen skäl och åter tusen. Inte ens husdjur passar i vårat ekonomiskt minimalistiska liv, vem ska ta hand om Tjorven när vi reser till Grekland och vem orkar springa hem på lunchen för pissepause mellan Nettohandling och fönstershopping?
Nej i vårt lilla femkronoliv väntar vi på bättre tider med en blommande creppa en halvtidsarbetande pigg mor med rosor på kinderna som aldrig, aldrig blir trött på sina 43 små knyten!
En kollega sa att ett barn kostar 1 miljon, hon sparar kanske just nu på den miljonen. Men om alla skulle vänta på miljonen skulle det inte bli några barn här i världen!
Jag behöver inte en miljon men jag behöver tålamod och lust och en rik man, som en riktig lyxhustrun......



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0