Efterlyses!

Händig rejäl man önskas för bygge av bar på crepperian! Händig kvinna finnes för en hjälpande hand om måstes.... Även crêpes kan erbjudas ( i betalning ;-) var är de? Alla de dr männen som fanns förr? Som typ växte upp med hammare och spik, färgburk och pensel? Rörmokare utan utbildning.... Idag får man nöja sig med crêpes ......

Suddigt!

Borde insett att alkoholen endast lindrade förkylningen för stunden, idag har jag istället fått men och ser suddigt, kan vara alkoholångor förstårs.... "Drack vin under pågående förkylning, fick synbortfall....." Herre Gud!!!

Mellanmjölkslandet

Nej, nu måste det hända något antingen får vi skaffa ett barn till eller annars får vi gifta oss! Så jävla trött på allt regn, nu måste det hända något!

Måndag igen....

Missade min måndagspromenad i morse eftersom jag ska jobba, nu kom jag iväg så tidigt att jag sitter på jobbet med en kaffe och BULLE. Måndagsångest! Ingen motion och LCHF rakt ner i sopptunnan.... Nästa måndag ska! jag sätta igång!!!!!

Så mkt bättre Movie Star än Gunilla Persson

Tyckte jag var en miss i lokal TVn men vem bryr sig när Gunilla Persson i Hollywood fruar visar sig och får mentalpatienter att verka normala. Har människan inga spärrar? Borde inte hon få hjälp av TV3? Är inte detta något av utnyttjande av svagt sinne/ mentalt handikappad / dum i hela jävla huvudet??????

Jag en movie star

Alla ska vi ju få våra 15 min of fame, jag fick mina ( ned reducerade ) 6min i den lokala tv kanalen. De jävla längsta 6 min i mitt liv! Om det inte ingår, manus, retuschering och dubbning så ska man aldrig, ALDRIG ställa upp!!!!! Jag vill ha tillbaka mina 6 min och få en face step in.... Det där är INTE jag!

Jack sparrow är en riktig Karl han!

Lillebror ska gå över gatan med en kompis:
- var försiktiga nu, jag litar på dig Philp!
- ja.... Man kan lita på Jack Sparrow!
- ja...? Men han är ju inte här med er?!
- ..........nej.... Han bor i Stockholm!

Hollywoodfruar

Och sen dök Gunilla Persson upp i rutan?! Gunilla i playa del sol vore ju drömtv! Inte ett rätt någonstans. Jag hoppas att hennes dotter slipper se hur galen hennes mamma är, det är nog tillräckligt jobbigt att leva i LA....

Playa del sol

Amen va fan! Hamna framför detta skitprogram igen: - jag är inte full jag har pollenallergi..... Vad ska man säga...

enlyxhustrusbekannelser

Före detta mammaledig tvåbarnsmor, pendlande mellan Grekland och Sverige.Förlovad med en grek, och har två barn 6 och 4år gamla. Har bott från och till i Grekland i 20år. Tror sig nu ha flyttat hem, men åker fortfarande titt som tätt till Santorini. Tror sig vara en lyxhustru, men är mest som vilken knegar Svensson som helst...

RSS 2.0